Sandwich complet de suprema de pollastre

Temps: 20min     Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
1 pit de pollastre rebossat
1 enciam
1 tomata
1 tall de pernil dolç
2 talls de formatge de barra
maionesa
pa per entrepà
oli

Utensilis: paella

Acciones:
1) Posem a fregir el pit de pollastre.
2) Tallem el pa per la meitat i pel costat de dalt el suquem de maionesa.
3) Netegem una fulla blanca d’enciam.
4) Tallem la tomata a rodanxes.
5) Quan el pollastre estigui fet muntem l’entrepà: posem el pollastre, damunt el formatge, damunt el pernil dolç, l’enciam i per últim la tomata.
Sandwich de Suprema de Pollastre Complet

cOcUcA eXtra: Aquesta versió és la típica d’entrepans a Argentina. El pa no s’acostuma a torrar, el formatge no es posa desfet i ni l’enciam ni la tomata s’amaneixen. Encara hi ha una altra opció més “completa” i és un ou a la planxa molt fet. Quan vaig muntar l’entrapà ho vaig fer al revés, com podeu veure a la foto, la suprema hem va quedar a dalt; el pròxim dia que en fagi corregiré la foto.

Aquest entrepà i el de milanesa són els més comuns a Buenos Aires. Després a les parrilles tens el choripan, el morcipan i el vaciopan; el primer seria algo semblant a la botifarra blanca, el segon és de botifarra negra i el tercer és un tros de carn. A Córdoba és molt famós el lomito.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s