Aletes de pollastres amb salsa barbacoa

Temps: 1h i 45min         Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
1kg d’aletes de pollastre
salsa barbacoa
oli

Utensilis: forn

Acciones:
1) Tallem la punta de les aletes i disloquem la petita cuixa.
2) Suquem les aletes de pollastre amb la salsa i les deixem marinar 1h.
3) Preescalfem el forn.
4) Posem les aletes al forn, uns 45 minuts.
5) Servim la resta de la salsa en un bol.

Aletes de pollastre amb salsa barbacoa
cOcUcA eXtra: El que no utilitzem de les aletes per aquesta recepta, ho podem guardar per un caldo de pollastre. Això si que sí es menja amb les mans, com diu la frase feta”Está más buena que comer pollo con la mano”. Tant pot ser com un plat únic com l’aperitiu mentres esperem el asado.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s