Verdures fregides al wok (poêlée de légumes au wok)

Temps: 30min         Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
2 pastanagues
1 ceba
1 albergínia
1 carabassó
1/4 de col vermella
1 llauna de xampinyons
sal, oli d’oliva, mantega i especies al gust, hem triat: “5 baies” (pebre negre, pebre verd, pebre blanc, baia rosa i pebre de Jamaica)

Utensilis: wok, paella

Acciones:
1) Preparar les verdures: rentar, pelar i tallar a bastonets totes les verdures.
2) Ficar oli d’oliva al wok i quan estigui calent tirar les verdures per ordre de cocció. Per exemple, primer les pastanagues, un parell de minuts després, la ceba i a continuació l’albergínia, el carabassó i per últim la col.
3) Mentrestant amb una altra paella afegim una mica de mantega i anem daurant els xampinyons.
4) Un cop cuits els tirem al wok i remenem perquè no s’enganxi. Hi afegim la sal i les espècies.
5) Deixem coure uns 5 minuts més i ho provem. Si encara estan crues, ho deixem una mica més, però no massa, ja que les verdures han de quedar cruixents.

Verdures al wok
cOcUcA eXtra: Podem utiltizar les verdures que més ens agradin o les que tinguem de temporada, és molt comú trobar-hi patates i mongeta verda, també pebrot verd, vermell o groc. Si el volem fer una mica més original li podem posar gingebre, balsàmic fresc, julivert i salsa soja enlloc de sal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s