Penques de Bledes fregides

Temps: 30min       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
penques de bledes
farina
ou
julivert, pebre negre, pebre vermell, sal
oli per fregir

Utensilis: olla i paella

Accions:

1) Posar a bullir les penques de les bledes fins que estiguin toves.
2) Escorrer-les i deixar-les refredar.
3) Posar oli per fregir en una paella a esclafar.
4) Posar en un recipient farina i en un altre l’ou batut amb les espècies.
5) Passar les penques per la farina, per l’ou i fregir-les. Al treure-les les posarem sobre un paper de cuina.

Penques de Bledes arrebossades

cOcUcA eXtra: Si les penques són petites, les podem arrebossar juntes fent una “truita”, com a la foto. Aquesta és una de les maneres en les que podem aprofitar les penques de les bledes, tambés les podem fer amb salsa o fins i tot tallar per posar al caldo. Si les penques són gruixudes, les podem farcir de pernil dolç i formatge i arreobossar com si fossin llibrets.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s