Bastonets de carn

Temps: 1h         Dificultat: Mitja        Persones: 2

Ingredients:
500gr de carn picada
1 ceba
1 dent d’all
1 bitxo
coriandre fresc
gingebre
1 cullerada de postre de mostassa
sal, pebre negre i vermell, canyella en pols, nous moscada, cúrcuma, comí, ají molido
oli

Utensilis: ratllador, planxa, palets de pinxo.

Acciones:

1) Ratllem la ceba, l’all i una mica de gingebre i piquem el coriandre.
2) Barregem la carn amb les verduretes ratllades, el coriandre, la cullerada de mostassa i les espècies.
3) Fem una espècie de croquetes amb la mà, les perforem pel mig longitudinalment amb un palet i amb les mans anem apretant lleugerament la carn al pal i l’estirem.
4) Posem la planxa al foc amb una mica d’oli i el bitxo tallat perquè li doni sabor a l’oli.
5) Quan estigui l’oli calent, trèiem el bitxo i li posem els bastonets de carn.

Bastonets de carn

cOcUcA eXtra: La barreja de les espècies pot ser al gust i la carn podem utiltizar la que més ens agradi, de vaca, de corder, de pollastre o una barreja. Per acompanyar la carn, podem fer una salsa de iogurt, all i menta fresca.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s