Braç de Xocolata i nata

Temps: 40 min         Dificultat: Mitja      Persones: 4

Ingredients:
100 gr de farina tamitzada
125 gr de sucre
40 gr de cacau en pols
5 ous
un pessic de sal

Pel farcit
400 ml de nata
3 cullerades soperes de sucre

Utensilis: batedora i forn

Accions:

1) Encenem el forn a 180°.
2) Batem els ous amb la batedora.
3) Afegim els 125 gr de sucre i seguim batent.
4) En un altre bol barregem la farina amb el cacau i la sal.
5) Quan la barreja dels ous i el sucre estigui ben homogènia, li barregem la farina amb el cacau i la sal.
6) Continuem batent fins que estigui tot ben integrat.
7) En una safata per forn, li posem el paper d’estarassa i li aboquem la barreja anterior.
8) Ho posem al forn a 180º uns 12 minuts.
9) Passat el temps ho trèiem del forn.
10) Girem la safata, de manera que la massa quedi damunt d’un drap humit.
11) Trèiem el paper d’estrassa i enrotllem la massa, amb el drap.
12) Muntem la nata amb el sucre.
13) Desenrotllem la massa i la farcim amb la nata.
14) Tornem a enrottlar amb la nata a dins.
15) Decorem com més ens agradi, cobert de nata, amb tires de xocolata, amb madueixes, etc.

 

Braç de nata
cOcUcA eXtra: Evidentment el farcit pot ser del que més ens agradi, com per exemple de trufa, crema o dulce de leche.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s