Rosquilles

Temps: 40 min         Dificultat: Mitja      Persones: 4

Ingredients:
2 ous
farina* veure pas 1
llet* veure pas 1
1/2 sobre de llevat
pell de llimona
oli d’oliva* veure pas 1
sucre
1/2 d’una tassa de cafè d’anís

Utensilis: paella, bol

Accions:

1) Posem en un got els ous, la quantitat que n’ocupin serà la mesura de la llet i l’oli.
2) Posem oli a la paella i li fregim la pell de la llimona, sense la part blanca.
3) Passats uns minuts, ho trèiem del foc i ho deixem refredar.
4) Quan l’oli estigui fred, li trèaiem la pell de la llimona.
5) Barregem l’oli amb tots els altres ingredients.
6) Amassar fins que la massa no s’enganxi a les mans, anar afegint farina fins que no s’enganxi.
7) Deixem reposar la massa.
8) Després de reposar, anem fent bastons amb la massa.
9) Unim els extrems dels bastons i tenim la forma característica de la rosquilla.
10) Tornem a posar oli per fregir a la paella, que pot ser oli de gira-sol.
11) Quan l’oli estigui calent, li afegim les rosquilles.
12) Preparem un plat amb sucre.
13) Quan estiguin cuites, les trèiem i les passem per un plat amb sucre.
14) Les passem per un paper de cuina absobvent.
15) Les servim amb de postre.

Rosquilles

cOcUcA eXtra: Enlloc d’anís li podem posar matafaluga. La forma també es pot fer, fent una bola i desprès se li fa un forat amb el dit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s