Ous farcits amb beixamel

Temps: 30 min         Dificultat: Mitja      Persones: 3

Ingredients:
6 ous
250 gr de carn picada de porc
1 ceba
1 tomata madura
vi blanc
sal
Per la Salsa Beixamel
1 cullerada sopera de mantega
1 cullerada sopera i mitja de farina
350 ml de llet

Utensilis: olla

Accions: paella, forn

1) Posem a bullir els ous, fins a fer-los durs. A partir que l’aigua bull, comptar 12 minuts.
2) Ratllem la ceba i la tomata.
3) En una paella, posem un raig d’oli i la carn picada.
4) Quan la carn estigui mig cuita, li afegim la ceba.
5) Quan la ceba estigui transparent, li agreguem un raig de vi blanc.
6) Deixem evaporar l’alcohol.
7) Li agreguem la tomata ratllada.
8) Quan els ous estiguin cuits, els deixem refredar i els pelem.
9) Els tallem per la meitat, longitudinalment.
10) Trèiem el rovell de tots els ous, en separem 2 i la resta els aixafem amb una forquilla.
11) Barregem els rovells trinxats amb la barreja de la carn.
12) En una altra paella, preparem la beixamel.
13) Anem farcint els ous amb la barreja de la carn i per damunt els posem la beixamel.
14) Ratllem els 2 rovells que havíem reservat i els posem per damunt de la beixamel.
15) Posem els ous al forn uns 5 minuts per daurar la beixamel.

Ous farcits amb beixamel

 

cOcUcA eXtra: Per damunt de l’ou també li podem posar formatge ratllar i gratinar al forn. La carn la podem condimentar al gust. Els ous es poden farcir de moltes maneres diferents, per exemple la de paté o tonyina, els podem farcir amb enciam i palets de cranc, etc.

Anuncis

One response to “Ous farcits amb beixamel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s