Cubs de Pollastre macerats amb mel i cervesa

Temps: 1h        Dificultat: Fàcil      Persones: 2

Ingredients:
1 pit de pollastre
1 mitjana de cervesa
1 cullerada de mel
1 ou
pa rallat
sal i pebre negre
oli

Utensilis: bol i paella

Accions:

1) Tallem el pit de pollastre a daus.
2) En un bol posem la cervesa, una cullerada de mel i ho rememen.
3) Posem els daus de pollastre a la maceració i ho deixem mínim mitja hora a la nevera.
4) En un recipent batem un ou.
5) A l’ou li agreguem sal i pebre negre.
6) En un altre recipient posem el pa ratllat.
7) Posem la paella al foc amb oli per fregir.
8) Anem passant els cubs de pollastre macerats per l’ou i desprès pel pa.
9) Quan l’oli estigui ben calent, fregim els cubs de pollastre.
10) Els treiem i els posem sobre un paper de cuina absorvent.

Cubs de Pollastre Masserat amb Mel i Cervesa

cOcUcA eXtra: la mateixa maceració pot servir per carn de porc. La cervesa pot ser una que hagi quedat oberta. També li podem agregar una cullerada de mostassa. O podem fer-lo més oriental i canviar la cervesa per salsa de soja. Si volem també podem substituïr l’ou per llet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s