Bolets farcits de carn

Temps: 30 min        Dificultat: Fàcil      Persones: 2

Ingredients:
100 gr de carn picada de vedella
8 xampinyons
1 ceba mitjana
1 dent d’all
sucre moreno
salsa de soja
1 ou
midó de blat de moro
pebre negre
oli

Utensilis: bol i paella

Accions:

1) Mullem un drap de cuina per netejar els xampinyons.
2) Separem el cap del tronc dels xampinyons i piquem ben petit els troncs dels xampinyons.
3) Trinxem la dent d’all i ratllem la ceba.
4) Barregem la ceba, l’all i tronc dels xampinyons amb la carn, un raig de salsa de soja, pebre negre i el sucre moreno.
5) Ho deixem reposar uns 10 minuts.
6) Passem l’interior dels bolets per la midó de blat de moro.
7) Farcim els bolets amb la carn.
8) Posem en una paella una mica d’oli, no gaire.
9) Tornem a passar els bolets amb la carn per la midó de blat de moro.
10) Fregim els bolets a foc molt fluix.

Bolets farcits de carn

cOcUcA eXtra: els xampinyons s’han de rentar amb molt poca aigua, ja que són com una esponja que absorbeix els líquids. Podem canviar o el bolet que utilitzem o el farcit que en fem, per exemple el podem fer de gambes amb beixamel o de verdures. Si no tenim midó de blat de moro podem utilitzar farina, però amb midó queden més fins.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s