Bombes de Carn

Temps: 2h        Dificultat: mitjana      Persones: 2

Ingredients:
1 kg patates mitjanes del mateix tamany
250 gr de carn picada de vedella
1 ceba
1 dent d’all
Salsa Tabasco
1 ou
pa ratllat
sal, pebre negre, comí
oli

Utensilis: olla i paella

Accions:

1) Netegem les patates i les posem a bullir, amb pell, amb aigua amb sal.
2) Ratllem la ceba i piquem l’all.
3) Sofregim la ceba i l’all en una paella amb oli.
4) Especiem la carn i li agreguem unes gotes de tabasco, al gust.
5) Afegim la carn.
6) Anem remenant fins que la carn estigui feta .
7) Quan les patates estiguin cuites, les punxem amb una forquilla i no hem de notar resistència, les traiem de l’aigua. Més o menys una mitja hora.
8) Pelem les patates i les aixafem amb una forquilla o passa puré.
9) Deixem que tant les patates com la carn es refredin, uns 30 minuts a la nevera.
10) Posem pa ratllat en un plat.
11) Batem l’ou i el deixem preparat en un altre plat.
12) Fem una bola de patata, amb les mans i l’aixafem com si fos una hamburguesa.
13) Posem una cullerada de carn al mig de l’hamburguesa i anem fent una altra bola, de manera que la carn quedi a dins.
14) Passem les boles per l’ou i pel pa.
15) Posem oli en una paella i anem fregint les boles que al treure-les les deixarem sobre un paper de cuina.

Bombes de carn

cOcUcA eXtra: la gràcia d’aquest plat és que piqui, d’aquí el nom de bomba. També es poden farcir de formatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s