Amanida de mongetes especiada

Temps: 30 min        Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
250 gr de mongetes tendres
2 pastanagues
1 dent all
coriandre i llavors de coriandre
cúrcuma
sal

Utensilis: olla

Acciones:
1) Rentem les mongetes i les tallem a trossos d’uns dos dits de llarg.
2) Pelem les pastanagues i les tallem a rodanxes.
3) Posem les mongetes i les pastanagues a bullir, en una olla amb aigua i sal fins que estiguin lleugerament toves.
4) Colem les verdures i les posem en un bol amb aigua amb gel per tal de tallar la cocció.
5) Piquem la dent d’all i la sofregim en una paella amb les mongetes, la pastanaga, la cúrcuma i el coriandre i les llavors.

Mongetes a lo Àssia

cOcUcA eXtra:  les mongetes tendres tenen menys propietats nutritives que les seques ja que un 90% del seu contingut és aigua. Per la mateixa raó aporten poques calories, menys de 30 per cada 100 gr de mongeta. Aquest plat, el podem deixar preparat i congelat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s