Panqueques Americans_USA

Temps: 30 min        Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
125 gr de farina
250 ml de llet freda
1 ou
2 cullerada sopera de sucre
1 cullerada de cafè de sal
1/2 cullerada de cafè de bicarbonat
mantega

Utensilis: batedora, paella antiadherent.

Steps:
1) Posar al vas de la batedora la farina, el sucre, la sal, el bicarbonat i l’ou i ho barregem amb una cullera.
2) Li agreguem la llet, freda i ho passem pel batedora fins que quedi una mescla homogènia, més espessa que la de les creps.
3) Posem una paella al foc amb una mica de mantega i quan estigui desfeta en traiem l’excés amb un paper de cuina.
4) Agreguem un raig de massa al mig de la paella i ella sola s’anirà escampant. Si la paella és gran, no cal cobrir-la tota, en ser una massa espessa no caldrà que anem moguen la paella com a les creps, tal qual cau, es queda i serà la mida del panqueque.
5) Quan estigui d’un costat, li donem el tomb i la fem de l’altre.

Panqueques Americanos

EsmorzarcOcUcA eXtra: si tenim essència de vainilla, també li’n podem posar. Aquesta recepta és típica dels esmorzars nord americans. Nosaltres els hem acompanyat amb unes melmelades de gerd, de mango, de mango i pinya i de pebrots vermells que la Laura em va enviar de Lleida a Buenos Aires!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s