Hamburgueses verdes

Temps: 1h + nit abans        Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
1 got de llenties crues
1 got de cigrons crus
1 alvocat
1/4 bitxo
formatge ratllat
1 cullerada sopera mostassa
1 cullerada de postre de formatge per sucar
2 llesques de pa sec
llet
julivert
oli d’oliva
sal i pebre negre

Utensilis: dues olles, batedora, paella.

Acciones:
1) Posar els llegums en remull, en dues olles diferents i deixar-les tota la nit.
2) Canviar l’aigua dels llegums i posar-los a coure, en dues olles diferents, amb aigua amb sal fins que estiguin cuites, uns 10 minuts les llenties i 15 els cigrons.
3) Posar en el pa sec amb remull amb la llet fins que s’estovi.
4) Posar al got de la batedora els llegums, el pa tou, l’alvocat, el bitxo al gust, el formatge ratllat, la mostassa al gust, la cullerada de formatge per sucar, el julivert i la sal i el pebre. Potser ho haurem d’anar posant a tandes. Triturar-ho fins que quedi una massa espessa, si la massa es trenca, agregar-li més pa estovat amb llet.
5) Posar una paella al foc amb oli d’oliva i anem posant hamburgueses de la massa anterior. Només cal que agafin una mica de color, ja que els llegums ja estaven cuits.

Hamburgueses Verdes

cOcUcA eXtra: les quantitats d’ingredients els anirem ajustant al nostre gust. Si volem, podem combinar aquestes hamburgueses amb les de només llenties. És important afegir els llegums a la nostra dieta setmana, ja que són rics en proteïnes i aporten poques grasses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s