Carabassons farcits de tonyina, versió especiada

Temps: 40min        Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
2 carabassons
1 llauna de tonyina
1 ceba roja
1/4 bitxo
1 tassa de cafè d’arrós
formatge ratllat
cúrcuma, comí, pebre negre, sal, nou moscada ratllada, canella ratllada i llavors de coriandre
fulles de coriandre fresc

Utensilis: 1 olla i fron.

Acciones:
1) Posar una olla amb aigua i sal al foc per fer un clàssic arròs blanc.
2) Obrir la llauna de tonyina i escórrer-la.
3) Partir els carabassons per la meitat, longitudinalment.
4) Amb una cullera, buidar-los, intentant que la pell no es trenqui.
5) Posar una mica de sal a la pell i deixar-los de cap per avall, perquè perdín l’aigua.
6) Picar la ceba.
7) Barrejar la ceba, amb la tonyina, part del formatge ratllat i les espècies, fins que tingui el gust que ens agradi.
8) Quan l’arròs estigui cuit, el colarem i l’agreguem a la barreja anterior.
9) Omplim les meitats dels carabassons amb la barreja i els posem el formatge per damunt.
10) Posar-los al forn, uns 7-10 mins, fins que estigui la pell tova.

Carabassons farcits especiats

cOcUcA eXtra: si no ens agrada amb tanta espècie, podem fer-ho més clàssic, amb sal i pebre. La barreja, sense l’arròs, està molt bona damunt de torradetes de pa, com a entrada. Perquè els carabassons no es bolquin al moure la safata, podem mullar, amb aigua, dos escuradents, per carabassó, i clavar-los-els als extrems de manera que unim les dues meitats, com si féssim una balsa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s