Aletes de pollastre cruixents

Temps: 1h     Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
1 kg d’aletes de pollastre
farina
pebre negre, pebre vermell, ají molido, cúrcuma, comí, nou moscada
pa ratllat
julivert i all deshidratats
aigua
oli

Utensilis: forn, paella o fregidora

Acciones:

1) Netegem les aletes de pollastre i deixem la part que sembla una pota.
2) Preescalfem el forn a 220°C.
3) Posem en un plat farina i els pebres, el ají molido, la cúrcuma, el comí i una mica de nou moscada.
4) Anem afegint aigua a poc a poc fins que quedi una pasta mig líquida i mig espessa.
5) Passem les aletes per la barreja anterior i les anem dipositant en una safata pel forn, on li hem posat un raget d’oli per evitar que s’enganxin. La posarem al forn uns 20 minuts.
6) Posem una paella amb oli al foc per fregir o preparem la fregidora.
7) Posem pa ratllat en un plat amb una mica del julivert i l’all deshidratats i en un altre plat, la mateixa barreja anterior de farina amb espècies i aigua.
8) Quan les aletes estiguin quasi cuites, les trèiem del forn i les passem per la barreja de farina i després pel pa ratllat.
9) Fregim les aletes, uns 5 minuts cadascuna, fins que el cruixent quedi ben cruixent.
10) Posem les aletes sobre un paper de cuina absorbent i ja estan preparades per menjar amb les mans.

Aletes Cruixents

cOcUcA eXtra: També poem fer les aletes amb salsa barbacoa. Per acompanyar podem fer una salsa, nosaltres hem fet maionesa d’alfàbrega i unes patates petites al forn, així es couran amb el mateix temps que les aletes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s