Anticuchos_Bolívia

Temps: 2h30min       Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
1 cor de vaca
1 cullerada de postre de ají molido
1 cullerada de postre de comí
1/2 tassa de vinagre blanc
1/2 tassa d’oli de girasol
1 dent d’all
sal, pebre

Utensilis: barbacoa, bol, palets de pinxo

Steps:

1) Netejar bé el cor i tallar-lo a trossos iguals, d’uns 3 dits..
2) Picar la dent d’all i barrejar-la amb tots els altres ingredients en un bol.
3) Posar el cor tallat a la barreja i deixar-ho a la nevera, unes 2h.
4) Encendre el foc.
5) Passat el temps, posarem els trossos de cor en els palets de pinxo i cap a la barbacoa, a foc mitjà uns 10-15 minuts. De tant en tant li posem la salsa per damunt amb la mitja tassa d’oli d’oliva.

Anticuchos

cOcUcA eXtra: aquest plat és típic de Bolívia i Perú i és un dels més comuns a les fires. S’acostumen a servir acompanyats de papa sancochada, és a dir, patata bullida i de blat de moro o choclo sancochado. Si utiltizem palets de fusta, primer els passarem per aigua per evitar que es cremin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s