Croquetes de tonyina power

Temps: 2h        Dificultat: mitja      Persones: 2

Ingredients:
2 llaunes de tonyina
1 pebrot vermell petit
1 ceba gran
1 pastanaga
1 carabassó
2 cebollins gal·lès
1 bitxo
1 dent d’alli
gingebre
coriandre fresc
comí, canella, pebre vermell i negre, sal, cúrcuma
llavors de coriandre
oli per fregir
oli d’oliva
2 ous
pa ratllat
beixamel

Utensilis: paella i ratllador

Acciones:

1) Piquem la ceba i el pebrot vermell, ben petits.
2) Posem un raig d’oli d’oliva a la paella i li agreguem l’all picat i el gingebre ratllat.
3) A la mateixa paella, li agreguem la ceba i el pebrot.
4) Ratllem la pastanaga i el carabassó.
5) Quan la ceba i el pebrot estiguin tendres, li afegim la pastanaga i el carabassó ratllats.
6) Tallem els cebollins, reservant la part verda. La blanca, l’afegim a la paella.
7) Obrim les llaunes de tonyines i els escorrem l’oli. Les afegim a la paella.
8) Agreguem les espècies al gust, les llavors de coriandre i la quantitat de bitxo que vulguem. Anem remenant.
9) Quan estigui fet, ho trèiem del foc i fem la beixamel.
10) Agreguem la barreja amb la beixamel, ho posem en un bol, ho tapem amb paper film i ho deixem a la nevera una mitja hora.
11) Posem en una paella, oli per fregir les croquetes.
12) Posem en un plat els dos ous batuts amb una mica de sal i a l’altre plat el pa ratllat.
13) Agafem la massa anterior i anem fent boles amb forma de croquetes, les passarem primer per l’ou i després pel pa.
14) Fregim les croquetes, fins que tinguin el color cruixent del pa ratllat.
15) Trèiem les croquetes i les passem per un paper absorbent per treure’n l’excés d’oli.

Croquetes de tonyina power

cOcUcA eXtra: el concepte croqueta és ideal per gastar coses que tinguen per la nevera, de fet aquest va se l’origen d’aquest plat tan comú a Espanya i a Catalunya. A cOcUcA ja hem mostrat una opció de croquetes de pastanaga i una de croquetes de peix, ens queda pendent les corquetes de pollastre de la mare.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s