Pastís de papa

Temps: 1h        Dificultat: mitja      Persones: 2

Ingredients:
2kg de patates mitjanes
1/2 kg de carn picada de vedella
1 ceba gran
2 tomàquets per salsa
1 pebrot vermell
olives verdes
sal, sucre, nou moscada i pebre negre
1 ou
mantega
formatge ratllat
oli d’oliva

Utensilis: olla, paella i forn

Acciones:

1) Netegem les patates i les posem a bullir, senceres, amb aigua i sal.
2) Posem un ou en aigua per fer-se dur, 12-15min.
3) Piquem la ceba i la sofregim a una paella.
4) Mentrestant, piquem el pebrot vermell i l’agreguem a la paella de la ceba.
5) Quan les verdures estiguin una mica toves, li agreguem la carn i remenem per sellar-la.
6) Ratllem els tomàquets, els hi posem una mica de sal i sucre, per tallar l’amargor i cap a la paella.
7) Tallem les olives, si tenen pinyol, podeu veure aquí com treure’l d’una manera ràpida.
8) Quan les patates estiguin cuites, ho sabrem si al punxar-les no s’enganxen a la forquilla, les trèiem i les pelem.
9) Encenem el forn i el preescalfem a 200°C.
10) Aixafem les patates amb una forquilla o un passa puré, els hi agreguem una cullerada de mantega, sal, nou moscada i pebre i ho barregem tot.
11) Treiem l’ou i l’aixafem amb una forquilla.
12) Barregem, l’ou, les olives i la carn.
13) En una safata per forn, a poder ser rectangular o quadrada, posem una capa de patates, una de carn i una altra de patates.
14) Per damunt de tot li posem formatge ratllat.
15) Posem la safata al forn, uns 15-20 minuts fins que es gratini el formatge.
Pastel de papa

cOcUcA eXtra: el pastel de papa és un dels plats més característics de la cuina argentina. Algunes famílies li posen a la carn panses de raïm.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s