Patates de primavera

Temps: 1h 30min        Dificultat: mitja      Persones: 2

Ingredients:
2 patates grans
mantega
1 dent d’all
oregan sec i timó
formatge parmesà
sal, pebre negre
oli d’oliva

Utensilis: motlle de magdalenes, mandolina, forn

Accions:

1) Tallar les patates, a làmines transversals, amb una mandolina.
2) Suquem l’interior de tots els motlles amb la mantega.
3) Piquem l’all.
4) Posem en un bol les patates, l’all, les herbes, el formatge ratllat, la sal i el pebre.
5) Preescalfem el forn a 190°C.
6) Emplenem cada motlle amb les patates a capes.
7) Per damunt els hi posem més formatge ratllat, pebre negre i un raig d’oli d’oliva.
8) Posem el motlle al forn, durant uns 40 min.
9) Treiem el motlle del forn i el deixem refredar uns 5 minuts.
10) Treiem les patates dels motlles o més ben dit, les flors de patata.
Patates de primavera

cOcUcA eXtra: aquesta recepta l’hem tret d’internet però l’hem versionat lleugerament. Si les mirem de perfil, semblen flors de patata.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s