Caribenys

Temps: 1h+1nit abans     Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
1 got de fesols negres
2 moniatos
1 cullerada de postre de comí
coriandre fresc
gingebre
1 dent d’all
sal, pebre

Utensilis: forn, olles, turmix

Acciones:

1) Posar la nit abans els fesols en remull.
2) Bullir en una olla amb sal, els fesols i en una altra els moniatos.
3) Quan els moniatos estiguin tous, els trèiem i els pelem.
4) Posar al got de la batedora tots els ingredients i a poder ser, deixar-ho a la nevera mínim 20 minuts.
5) Fer com hamburgueses i posar-les sobre una placa al forn, prèviament engrassada, durant uns 5 minuts per cada costat.

Caribenyo

cOcUcA eXtra: els moniatos  a Argentina se’ls anomena batata tenen una valor alt en carbohidrats i en vitamina A. Les espècies utilitzades poden ser al nostre gust. Li hem posat aquest aquest nom ja que els ingredients principals són molt utiltizats en la gastronomia caribenya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s