Espinacs a la crema

Temps: 30min     Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
2 paquets d’espinacs frescos
beixamel

Utensilis: olla i forn

Acciones:

1) Netejar molt bé els espinacs.
2) Posar a bullir aigua amb sal i posar-li els espinacs uns 5 minuts.
3) Escorrer bé els espinacs.
4) Barrejar els espinacs i la beixamel.
5) Posar-ho al forn uns 5 minuts.

Espinacs a la Crema

cOcUcA eXtra: aquesta recepta és  molt típica a Argentina per acompanyar el plat principal. Tan podem utiltizar espinacs com bledes, que de fet, la versió de les bledes és més utiltizada. Si enlloc dels espincs frescos els posem congelats, ens estalviem els dos primers passos. Si els volem fer una mica més treballats, podem posar-hi formatge i ho posem al forn a gratinar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s