Alberginia a la provençal

Temps: 30min  + 1 dia  Dificultat: fàcil      Persones: 2

Ingredients:
2 albergínies
vinagre blanc (la metitat de l’oli)
oli de girasol
fulla de llorer
un cap d’all
julivert fresc
sal gruixuda
pebre en gra

Utensilis: olla i pot de vidre

Acciones:

1) Tallem les albergínes a cubs, el més semblant possible.
2) Posem les albergínies en una safata amb aigua amb sal gruixuda.
3) Posem en una olla el vinagre i oli, a proporcions 1:2 de manera que cobreixin totalment les albergínies.
4) A l’olla li posem la fulla de llorer i una dent d’all aixafada.
5) Ho deixem bullir fins que les albergines estiguin toves.
6) Piquem la resta dels alls i el julivert.
7) Traiem les albergínies, les escorrem i netegem amb una mica d’aigua.
8) Deixem les albergines refredar.
9) Esterilitzem el pot de vidre: els netegem bé, posem una olla amb aigua i el pot a dins i ho deixem bullir uns 10 minuts. El traiem amb l’ajuda d’unes pinces i el deixem escórrer boca a baix.
10) Anem posant les albergines, l’all i el julivert picat i oli de manera que cobreixi totalment les albergines. Ho tapem bé i ens ho mengem a partir del pròxim dia.

Alberginies a la provenzal

cOcUcA eXtra: aquesta recepta és ideal per menjar damunt d’una llesca de baguet torrada o per acompanyar la carn.. Una altra opció de fer escabetx d’albergínes és la recepta d’Albergínes en vinagre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s