Bunyols de peix

Temps: 2h  Dificultat: mitja     Persones: 2

Ingredients:
1/2 kg de filet de peix que no es desfagi
1 ceba lila petita
2 dents d’alls
1 bitxo picant
gingebre
coriandre fresc
sal, pebre negre i cúrcuma
2 ous
pa ratllat
farina
oli d’oliva i oli per fregir

Utensilis: ratllador, plats fons i paella

Acciones:

1) Tallem el peix a daus.
2) Ratllem la ceba i una mica de gingebre; i piquem l’all i el coriandre fresc. Tallem una mica de bitxo.
3) Posem en un bol el peix, la ceba, l’all, el coriandre, el gingebre, la sal, el pebre i la cúrcuma i barregem.
4) Li tirem per damunt un raig d’oli d’oliva i remenem de manera que tot el peix quedi ben integrat amb la barreja.
5) Ho deixem a la nevera, mínim mitja hora.
6) Posem una paella al foc amb oli per fregir.
7) Posem en un plat farina, en un altre els ous batuts amb una mica de sal i en un tercer el pa ratllat.
8) Passem el peix primer per la farina, després per l’ou i per últim amb el pa. Han de quedar ben recoberts.
9) Anem posant els bunyols a tandes a la paella.
10) Els traiem i els posem sobre paper absorbent.

Bunyols de Peix

cOcUcA eXtra: enlloc de fregir-los amb pa ratllat, podem fer una tempura. Per acompanyar, una salsa de tomàquet,bitxo picant i afàbrega triturada o una de ioghurt amb wasabi, també li queda molt bona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s