Choris a la Pomarola

Temps: 1h i 30min  Dificultat: mitja     Persones: 2

Ingredients:
2 choris per persna
1 ceba
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
2 dents d’alls
vi blanc
1 kg de tomàquets o salsa de tomàquet fregida
oli de girasol

Utensilis: ratllador, paella, olla

Acciones:

1) Posar a bullir els choris amb aigua en una olla per treure una mica de grassa durant 20 minuts.
2) Tallar la ceba i els pebrots en juliana.
3) Sofregir la ceba a paella amb un raig d’oli.
4) Quan la ceba estigui tendra, li agreguem els pebrots.
5) Piquem els alls i els afegim a la paella.
6) Quan les verdures estiguin toves li agreguem una got de vi blanc i el deixem evaporar.
7) Ratllem els tomàquets i els posem una cullerada de postre de sucre.
8) Agreguem els tomàquets a la paella o la salsa de tomàquet i esperar que bulli.
9) Quan bulli, li afegirem els choris i ho tapem.
10) Ho deixem coure uns 40 minuts, si convé li afegim aigua.

Choris a la Pomarola

cOcUcA eXtra: els choris són unes botifarres de carn, semblant a la nostra botifarra blanca però més curts i més greixosos. Si els fem a la brasa o parrilla, són una de les entrades típiques dels asados i fins i tot es poden menjar en entrepà, que s’anomena “Choripan”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s