Pollastre amb iogurt i ceba

Temps: 1h i 30min  Dificultat: mitja     Persones: 2

Ingredients:
pollastre per a dues persones
1 ceba
1 iogurt natural
1 llimona
1 dent d’all
2 tomàquets
gingebre
cúrcuma, nou moscada, comí, canella en pols, pebre negre, ají molido, sal.
llavors de coriandre
coriandre fresc
bitxo
un got de cervesa
oli de girasol

Utensilis: ratllador, bol, forn

Acciones:

1) En un bol barregem el iogurt amb les espècies, les llavors i el coriandre fresc picat.
2) Espremem mitja llimona i l’agreguem al iogurt.
3) Piquem l’all i el gingebre i els afegim a la barreja del iogurt.
4) Traiem la pell del pollastre i el salem, l’empebrem i li posem un raig d’oli de girasol.
5) Al pollastre, li fem tres talls a la carn i li posem a dins una rodanxa de bitxo.
6) Embadurnem el pollastre amb la salsa del iogurt i ho deixem a la nevera, mínim 30 minuts.
7) Pre-escalfem el forn a 220°.
8) Posem el got de cervesa al pollastre.
9) Tapem la safata amb paper d’alumini.
10) Posem el pollastre al forn 30 minuts, o depèn de la peça del pollastre que hem utilitzat, ha de quedar una mica cru.
11) Sofregim en una paella una dent d’all picada i gingebre ratllat.
12) Tallem la ceba a juliana i l’afegim a la paella.
13) Quan la ceba estigui tendra, ratllem els tomàquets i els agreguem a la paella, amb una mica de sucre.
14) A la paella li posarem el pollastre que hem tret del forn.
15) Acabarem decorant el plat amb coriandre fresc pel damunt.

Pollastre amb iogurt

cOcUcA eXtra: aquesta recepta és semblant al pollastre tikka massala, una recepta hindú que utilitza la famosa barreja d’espècies de garam massala i llet de coco però l’hem versionat una mica a l’estil Meditarrani. Dos acompanyaments ideals són l’arròs bastami o la sèmola de cús-cus. Nosaltres vam utilitzar potes però també poden ser les aletes o la petxuga.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s