Arròs amb escopinyes de llauna

Temps: 30 min  Dificultat: fàcil  Persones: 4

Ingredients:
5 tasses de cafè d’arròs
1 llauna d’escopinyes
1 ceba gran
sal

Utensilis: cassola d’alumini

Accions:

1) Ratllem la ceba i la sofregim.
2) Agreguem a la cassola l’aigua necessària per la quantitat d’arròs, és a dir, dues d’aigua per una d’arròs.
3) Quan l’aigua bulli, li agreguem l’arròs, com si fessim una paella.
4) Quan l’arròs estigui gairebé cuit, li afegim la llauna d’escopinyes i el suc.
5) Quan estigui tot, parem el foc i deixem reposar l’arròs abans de servir.

arros-amb-escopinyes

cOcUcA eXtra: aquesta recepta és la versió de la padrina. Tenim pendent tastar-ho un dia afegint una mica de coriandre, gingebre i bitxo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s