Conill amb bolets

Temps: 40 min         Dificultat: fàcil                    Persones: 4

Ingredients:
1 conill
1 ceba
1 copa de vi blanc
rovellons (o bolets al gust)
1 rama de romaní
2 cullerades de sopa de tomata fregida
sal, pebre i canella

Utensilis: cassola d’alumini

Accions:

1) Tallem el conill a trossets, el salpebrem i li agreguem una mica de canella en pols.
2) Enrossim el conill a la cassola amb oli ben calent, traiem els talls i el reservem.
3) Ratllem la ceba i la sofregim amb el mateix oli del conill.
4) Netegem els rovellons, els tallem en quatre o sis talls.
5) Quan la ceba estigui, li agreguem els bolets.
6) Quan els rovellons estiguin tous, li afegim la tomata a la paella.
7) A la tomata calenta, li posem els talls de conill i la copa de vi blanc.
8) Ho deixem coure uns cinc minuts.
9) Quan s’hagi evaporat l’alcohol del vi, li agreguem una copa d’aigua, la fulla de romaní i ho tapem.
10) Ho deixem coure uns 20 minuts, fins que el conill estigui ben fet.

conill-amb-pebrots

cOcUcA eXtra: Si la salsa queda líquida, podem fer-hi una picada de julivert i atmelles. Tant podem utiltizar romaní, com llorer o farigola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s