No t’ho Perdis

En aquest apartat volem anar una mica més enllà de les receptes de cuina. A vegades hi ha consells i trucs que ens faciliten el cuinar. Com per exemple com tallar ràpid, quan es posa sal a la carn, com encendre el foc de la barbacoa, quin tipus de paella hem de tenir, com netejar els caragols, etc.

Altres vegades el que ens facilita la cuina és saber què estem fent, en que consisteix el procés de cuinar perquè quan fem alguna massa de pa s’ha de deixar fermentar o com són els electrodomèstics que s’utilitzen a França, entre altres moltes coses.

Pels carrers del món

Consells
Tallar a quadrets
Pelar un alvocat
Arrebossar amb ou, farina i pa ratllat
Treure el pinyol de les olives
– etc

Què estem fent
Què és la Fermentació
El midó
Fregir
Caramel.litzar
– etc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s