índex de receptes

Ají amb escabetx

Albergínia arrebossada

Albergínies farcides de brie i tomàquet

Albergínies a la provençal

Albergínies amb vinagre

Aletes de pollastre cruixents

Aletes de pollastre amb salsa barbacoa

All i oli

Aloo Dam_Nepal

Alu kauli ko tarkari_Nepal

Alvocat farcit de pollastre

Amanida de Mongetes especiada

Anticuchos_Bolívia

Arròs a la Cubana – Espanya

Arròs amb carreretes i asado

Arròs Congrí_Cuba

Asadofaina

Badan Sandekó_Nepal

Bastonets de Carn

Bastonets de Pa

Beixamel-Itàlia

Bledes amb Gambes

Bolets farcits de carn

Bombes de carn

Bombes d’espinacs

Braç de Xocolata i nata

Bunyols de Cervell de Vedella

Bunyols de Coliflor

Bunyols de Peix

Bunyols de Vent

Caldo de la padrina

Carabassons farcits de tonyina, versió especiada

Caragols a la llauna

Carbonada

Caribenys

Carn amb suquet de pastanaga

Carxofes farcides de carn

Carxofes ràpides

Ceba Caramel·litzada

Ceviche Mixto_Perú

Chipa Guazú_Paraguay

Chori a la Pomarola

Cigrons a lo Rosa

Coca de carabassó, tomata i alfàbrega

Coca de ceba

Coca d’escalivada

Coca de iogurt amb Poma de Lleida

Coleslaw-USA

Coliflor amb suc de taronja

Compota de fruites

Croquetes de pastanaga

Croquetes de peix

Croquetes de tonyina power

Cubs de Pollastre macerats amb mel i cervesa

Dal_Nepal

Dimer Chopa_Bangladesh

Empanada Gallega – Espanya

Empanades de Carn

Empanades de Pollastre

Empanades de Verduretes verdes

Empanadilles

Emparguesas

Ensaladilla

Entrepà de Carxofes

Entrepà de llom

Escalivada

Espinacs a la crema

Estofat de cua de vedella

Estrogonofe de Carn – Brasil

Farcellets de peix i col

Farcellets de carn i col

Fideus a la cassola amb costella de porc

Fricandó amb cervesa

“Galettes” de carabassó i pastanaga

Gelat cassolà

Glopet de Cogombre

Hamburgueses_USA

Hamburgueses de fesols negres

Hamburgueses de llenties

Hamburgueses verdes

Kartoffelsalat_Alemanya

Kashke bademjan_Iran

Kima Tikia_Bangladesh

Kippe

Lassanya-Itàlia

Llibrets de llom

Llom amb llet

Lomo Saltado_Perú

Locro

Magdalenes

Malfatti d’espinacs – Itàlia

Mandonguilles de la padrina

Manti_Kazakhstan

Marinada de pollastre

Massa de Coca de Recapte

Massa de Pizza

Matambre a la Pizza Fugazzetta (I)

Matambre ala Pizza (II)

Medialunas farcides

Milanesa

Mollejas al verdeo

Mongetes amb gambes

Mongetes seques en escabetx

Morrones con huevo (pebrots)

Niños Envueltos

Ous durs farcits

Ous farcits amb beixamel

Pa de pessic de iogurt “amb extra”

Paella de Peix

Palmeretes de pernil dolç i formatge

Panqueques americans_USA

Pascualina de bledes

Pascualina de Caballa

Pasta amb Peix

Pastís de papa

Pastís de tonyina

Patates Hasselback – Suècia

Patates amb Soja

Patates fàcils al forn

Patates farcides de xoriç

Patates rosti

Patates de primavera

Penques de bledes fregides

Peix amb Gerds i fruites vermelles

Peix amb Picada Cruixent

Peix a la Taronja

Pescado a lo macho – Perú

Pernil amb crema

Pierogi – Polònia

Pizza Barbacoa

Pizza de cansalada fumada i alfàbrega

Pizzetes de tonyina

Polenta amb carn

Pollastre al ajillo

Pollastre al curry

Pollastre amb ceba

Pollastre amb iogurt

Pollastre amb iogurt i cervesa

Pollastre amb mel i mostassa

Pollastre a la portuguesa

Pot au feu

Quiche Lorraine

Raclette tradicional – Suïssa

Rellom de porc blanc

Risotto de bolets – Itàlia

Ropa Vieja_Cuba

Rosquilles

Rotllets d’espinacs amb pernil dolç i formatge

Salsa Barbacoa_USA

Salsa Criolla

Salses amb Iogurt

Salsa Piri-piri _Portugal

Sanfaina & Ratatouille

Sandwich de Praga

Sandwich complet de suprema de pollastre

San Jacobo

Salses per aperitius o Dips (I) –> salsa d’albergínes, maionesa de pebrot escalibat, paté de tomàquets deshidrats, crema de llenties

Sardines a lo casa

Sobres de verdura

Soufflé de peix

Soufflé de tonyina

Sushi d’estudiants-Mikisushi_Japó

Tartaletes de verdures

Tomàquets farcits amb salsa rosa

Tomates fregides

Torrades de Santa Teresa

Trena de Xocolata

Truita de Patates

Truites sorpresa al forn

Verdures al wok

Verdures fregides al wok (POÊLÉE DE LÉGUMES AU WOK)

Vitel Toné

“Zapallitos Rellenos” de tonyina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s