Qui sóm

cOcUcA _ cOm cUinar a cAsa

Doncs si, aquesta és la pregunta que ens vam fer quan vam marxar de casa, i no només de casa sinó de la nostra ciutat, de Lleida.

El nostre principal però és que la nostra família – mare, pare, padrina, padrí, tietes, tots! – cuinen de “lujo” com diem a casa.

I ara, que una viu a França i l’altra a Argentina, com farem la truita de patates de casa o l’arrosset roig del pare o aquells entrepans que menjàvem els dissabtes a la nit o com retrobarem el gust de la sèpia amb patates de la padrina o la paella del padrí o o o ….

Vam començar a passar-nos les receptes per emails i prenent notes durant les trucades per l’skype i també quan anàvem a casa era un seguit de preguntes: mare però com fas això? pare, però com ho cous això? tieta però a mi no em quedar igual! padrina segur que no tens un ingredient secret? I parlant parlant cada vegada hi havia més coses…

També passava al revés, nosaltres hem aprés a cuinar una miqueta coses típiques de França i d’Argentina i quan enviàvem les fotos i ho preparàvem quan tornàvem a Lleida, resulta que també els hi agradava.

Total que ens vam dir… i si fem un blog i hi posem les receptes que fem “cada dia”, així no perdrem els emails ni les notes i sempre ho tindrem com referència. Així que aquí estem les 4 artistes. Som 2 i 2 germanes, la mare i sa germana, la nostra tieta i nosaltres dues. Però tenim un munt de corresponsals: el pare, les tietes, el marit/novio, la padrina, els trucs del padrí i també molt important les famílies franceses i argentines que són qui ens ensenyen com integrar-nos de veritat.

Intro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s