Préssec en almívar
Temps: 30 minuts Dificultat: fàcil Persones: x Ingredients (proporció):Préssecs de la varietat Sundrin1 L d’aigua1/2 kg de sucre Utensilis: olla Accions: 1) Pelem […]
Temps: 30 minuts Dificultat: fàcil Persones: x Ingredients (proporció):Préssecs de la varietat Sundrin1 L d’aigua1/2 kg de sucre Utensilis: olla Accions: 1) Pelem […]
Temps: 2 hores Dificultat: fàcil Persones: 4 Ingredients (proporció):1 albergínia gran1 o 2 cebes1 pebrot vermell1 carabassó3 o 4 tomates maduressal Utensilis: ratllador […]
Temps: 40 min Dificultat: fàcil Persones: 4 Ingredients: 1 conill 1 ceba 1 copa de vi blanc rovellons (o bolets al gust) […]
Temps: 30 min Dificultat: fàcil Persones: 4 Ingredients: 5 tasses de cafè d’arròs 1 llauna d’escopinyes 1 ceba gran sal Utensilis: cassola d’alumini Accions: 1) Ratllem la ceba i la sofregim. 2) Agreguem a la cassola […]
Temps: 3h Dificultat: mitja Persones: 3 Ingredientes: 1 carabassa rodona 1/2 kg de carn de vedella per estofar 1 pebrot vermell 1 pebrot verd 2 tomàqutets madurs 1 ceba 1 dent d’all […]