Souffle de peix

Temps: 1h30min       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
500gr de mollera
1 pastanaga
1 ceba
1 pebrot verd petit
2 grans d’all
1 tomata madura petita
beixamel
3 ous
oli d’oliva
sal, pebre vermell i blanc, curry, julivert, etc. (espècies al gust)
mantega

Utensilis: paella fonda, bol

Accions:

1) Ratllem la ceba i la pastanaga.
2) Tallem a daus el pebrot, la tomata i piquem l’all.
3) Posem oli en una paella i quan estigui calent li afegim la ceba i la pastanaga.
4) Quan la ceba i la pastanaga estiguin toves, li agreguem el pebrot i l’all.
5) Tallem a daus el peix.
6) Preescalfem el forn.
7) A la paella, li agreguem la tomata tallada a daus.
8) Quan les verdures estiguin toves, li afegim el peix i li agreguem les espècies al gust. Anem remenant.
9) Quan estigui tot cuit, li agreguem la beixamel.
10) Separem les clares dels rovells dels ous, els quals afegirem a la paella.
11) Batem les clares a punt de neu.
12) Afegim les clares a la paella i ho remenem tot bé.
13) Posem mantega al bol.
14) Aboquem la barreja de la paella al boul.
15) Posem el bol al forn uns 30-40min.

Souffle de peix

cOcUcA eXtra: el peix anirà bé qualsevol que es desfagi, per exemple lluç. Les verdures tambés les podem anar variant segons la temporada i el gust. El souffle pot ser d’altres ingredients, per exemple, el de tonyina.

Deixa un comentari